Aangekomen in Kandersteg

Na een meer dan 15 uur durende treinrit met 4x overstappen, met zowel een grote zware koffer als een grote zware rugzak, ben ik vanochtend toch eindelijk in Kandersteg aangekomen. Ik werd hier begroet door een blauwe lucht en een stralende zon, door deels nog besneeuwde Alpen en prachtig bloeiende Alpenweiden

De rest van de Short Term Staff komt vandaag en morgen ook langzaam binnen, inmiddels zijn we van vanochtend vijf naar een stuk of 12 gegaan. Morgen nog zo’n 25 erbij en we zijn compleet. Samen met de Long Term Staff betekent dat ik zeker zo’n 60 namen en gezichten moet gaan leren…

Morgen om 17:00 uur begint de twee weken durende training die zwaar en vermoeiend zal zijn als ik de mensen hier moet geloven. Maar vast ook wel heel leuk Ik zal niet veel tijd hebben om vaak veel verhalen hier te posten, maar ik ga proberen af en toe een kort berichtje en wat foto’s te plaatsen.